Τρόποι πληρωμής

Για τις αγορές που πραγματοποιείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς κατά την παραλαβή της. Στην περίπτωση αυτή θα καταβάλετε το ακριβές ποσό της αγοράς σας στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε. Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολή σας παρέχεται δωρεάν εφόσον το κόστος της παραγγελίας ισούται ή υπερβαίνει τα 50 ευρώ. Ειδάλλως, επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής ύψους 2,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

  • Πληρωμή με τη χρήση χρεωστικής/ πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με τη χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας Visa, Mastercard, American Express και Maestro . Η διαδικασία πληρωμής διενεργείται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος Winbank Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο εγγυάται την ασφάλεια και ταχύτητα της συναλλαγής σας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μεταβαίνετε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς όπου εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η υπηρεσία αυτή διασφαλίζει ότι αφενός η συναλλαγή σας θα εκτελεστεί υπό όρους μέγιστης ασφάλειας και αφετέρου ότι η εταιρεία μας δεν πρόκειται να επεξεργαστεί με κανένα τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με την πληρωμή σας μέσω της χρήσης της κάρτας σας.

Για τους κατόχους πιστωτικών καρτών Visa, Mastercard, American Express και Maestro, είναι δυνατή η εξόφληση της παραγγελίας τους σε έως 12 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας, ή επικοινωνήστε με τον πάροχο της κάρτας σας.

  • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού που αντιστοιχεί στην αξία της αγοράς σας στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί η εταιρεία μας στην Τράπεζα Πειραιώς:

Δικαιούχος: Αφοι Αρμανίδη Ο.Ε.

Αριθμός Λογαριασμού: 6232 148624 143

IBAN: GR76 0171 2320 0062 3214 8624 143

Εάν έχετε επιλέξει αυτή την μέθοδο πληρωμής, τότε παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

  • Επιλέξτε τα προϊόντα που θα σας ενδιαφέρουν και ολοκληρώστε την αγορά σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιλέγοντας ως μέθοδο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Αφού προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού που αντιστοιχεί στην αξία της αγοράς σας, αναγράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2373021563 ή στείλτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@armanidis.gr το αποδεικτικό κατάθεσης για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή της παραγγελίας σας μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους & Προϋποθέσεις Χρήσης που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα μας.