Τρόποι αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Σχετικά με την τρόπο αποστολής των προϊόντων μας, το κατάστημα armanidis.gr για παραγγελίες από 50 ευρώ και πάνω αποστέλλει τα προϊοντα δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω από 50 ευρώ υπάρχει χρέωση στα έξοδα αποστολής 3,50 ευρώ.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική εταιρεία (courier) ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και οι αποστολές των παραγγελιών μας πραγματοποιούνται από 1-3 ημέρες ανάλογα βέβαια και με την διαθεσιμότητα των προϊόντων ή του προΪόντος που εχετε επιλέξει.Σε περίπτωση αποστολής παραγγελίας σε απομακρυσμένες περιοχές αλλα και νησιά η αποστολή ενδέχεται να καθυστερήσει επιπλέον σε κάθε περίπτωση ειμαστε στη διαθεσή σας και επικοινωνούμε μαζί σας για την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Για αποστολές ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, οι αποστολές πραγματοποιούνται ύστερα από συνεννόηση μας με τον πελάτη καθώς ανάλογα με την χώρα αποστολής διαφέρει το κόστος αποστολής.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Τζαβούρα 20 στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.