Από το 1983 η εταιρεία ΑΡΜΑΝΙΔΗΣ δρατηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιείας έχοντας δημιουργήσει τρία σύγχρονα καταστήματα στο Νομό Χαλκιδικής. Το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα εδρεύει στην πόλη των Νέων Μουδανιών στη γωνία της συμβολής των οδών Τζαβούρα και Χρυσοστόμου Σμύρνης στον κεντρικότερο σημείο της αγοράς της πόλης. Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται εντός του 5άστερου και πολυβραβευμένου ξενοδοχείου IKOS OCEANIA στην περίοπτη θέση στον λόφο του ελαιώνα των Νέων Μουδανιών ενώ το τρίτο κατάστημα αποτελεί κομμάτι του ISTION CLUB & SPA ενός 5άστερου παραθαλλάσιου, πολυτελέστατου θερέτρου στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Μοντέρνες και επώνυμες εταιρίες κοσμημάτων και ρολογιών διατίθενται στα καταστήματα μας. Κοσμήματα χειροποίητα φτιαγμένα από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, δεσπώζουν στις βιτρίνες. Ρολόγια Επώνυμα, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, βέρες, μονόπετρα από χρυσό 22Κ, 18Κ και 14 Καράτια καθώς και ιδιαίτερα κοσμήματα από ασήμι 925 αποτελούν τη συλλογή των καταστημάτων μας.

Η πολιτική της εταιρείας μας έχει ως στόχο της, την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, τις προσιτές τιμές, κυρίως όμως δίνει ιδαίτερη έμφαση στο after sales service.

Η πορεία των τριάντα και πλέον χρόνων αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδας καθιστά την εταιρεία ΑΡΜΑΝΙΔΗΣ απόλυτα αξιόπιστη στο χώρο της.